Alle artikler

Fuktighet uten vann - Englegårds unike filosofi

Har du noen gang sjekket ingredienslisten på dine hudpleieprodukter og sett "aqua" som første ingrediens? Det er vann. Det er en veldig vanlig ingrediens og i mange hudpleieprodukter utgjør vann opptil 80% av innholdet. Da skjønner du sikkert at det ikke er snakk om mye aktive ingredienser, når det er langt under halvparten av innholdet. Vann er billig fyllstoff og brukes for å oppnå en lett, lotionaktig konsistens, samt være løsningsmiddel for enkelte vannløselige virkestoffer. En ting er viktig å formidle: Vi trenger faktisk ikke vann i hudpleieproduktene våre. Faktisk er det STORE fordeler ved å unngå det.  Englegård har...


GUIDE - De beste ingrediensene fra naturen

Med utgangspunkt i alt jeg har lært og erfart, har jeg laget en guide til deg: En liste over det jeg mener er de aller beste ingrediensene naturen har å by på. Alle som er nevnt i listen er selvfølgelig 100% naturlig. Her finner du blant annet spennende eteriske oljer, healende urteoljer og “naturens svar på botox”. Les og finn din drømme-ingrediens!


Xenoøstrogener: Den skjulte trusselen i hudpleieprodukter og sammenhengen med brystkreft

I en tid hvor bevisstheten rundt brystkreft øker, er det viktig å være oppmerksom på hvilke stoffer vi eksponerer kroppen for. Xenoøstrogener, som finnes i mange konvensjonelle skjønnhetsprodukter, kan forstyrre hormonbalansen og øke risikoen for brystkreft. Les om hvordan du kan beskytte deg og gjøre eksponeringen for xenoøstrogener mindre.


Velg riktig leppepomade: Flora vs. Englekyss

Våre to leppepomader, Flora og Englekyss, er begge utformet med særlig fokus på å gi fuktighet og beskyttelse til leppene, men de har også sine unike egenskaper som gjør dem til forskjellige alternativer for ulike behov. I denne artikkelen vil vi gå dypere inn i likhetene og forskjellene mellom Flora og Englekyss, sånn at du enkelt kan velge den leppepomaden som passer best for deg.